Kérdése van? Hívjon minket! +36303732828

Blog

DIY geotextíliák

Bodnár Krisztina
Bodnár Krisztina
2023.09.19 10:32
DIY geotextíliák

Kertészkedés,felújítás és festés

Válaszd az általunk forgalmazott DIY geotetxíliákat:

Legyen szó ház körüli munkáról, a kerted ápolásáról, barkácsolásról, felújításról vagy festési munkálatokról, DIY textíliáink megkönnyítik a dolgodat.

 

 

MULTITEX

Széles körben felhasználhatod, 100% fehér szintetikus szálakból áll, különféle háztartási munkákhoz való felhasználásra készült. Alkalmas kertek, teraszok, járdák és parkoló területek, vízelvezető rendszerek építéséhez, elválasztásához. A termék nem mérgező, nem szennyező és környezetbarát. Könnyen beépítheted, alkalmazásával plusz munkát -és költséget takaríthatsz meg.

FELHASZNÁLÁSA

Út-és autóbeállókhoz, vízelvezetési feladatokra, növényeid ültetéséhez

mulcs alá kiszáradás ellen, víztározók és medencék kialakításhoz.

 

LAYTEX és DECKTEX

Speciális fehér geotextíliák, vízálló membránok rugalmas megerősítéseként alkalmazhatóak, megfelelő kül- és beltéri beépítésre egyaránt.

LAYTEX geotextília első osztályú polipropilén szálakból készül. Kifejezetten cementbázisú habarcsokba, bevonatokba vagy javító membránokba tervezték erősítő betétként, 7-11 pH értékek között. A termék bevonatok felszívására is alkalmas.

DECKTEX geotextília első osztályú minőségi poliészter szálakból készül. Kifejezetten elasztomerekbe, bitumenes, poliuretán gyantába tervezték erősítő betétként, melyek pH értéke 3-7 közötti. Megnöveli a membrán felület szakítószilárdságát, lyukasztási ellenállását. A termék bevonatok felszívására is alkalmas.

FELHASZNÁLÁSA

Teraszodhoz és erkélyedhez

 

PAINTEX

Többszínű nemszőtt, 200 g/m2 területi sűrűségű textília vékony vízálló PE filmmel ellátva, lakásfelújítások, tatarozásod idején, karbantartási vagy festési munkáidhoz a padlók védelmére ajánlott. A szintetikus- és a természetes szálak keverékének köszönhetően, enyhíti a munka során bekövetkező esetleges rongálódásokat a padlón, továbbá a vízzáró filmréteg megakadályozza a festékek vagy habarcsok átjutását, hogy a padlód tiszta és ragyogó maradjon. Tökéletes megoldást biztosít a kisebb felületeket érintő munkáidhoz.

FELHASZNÁLÁSA

A házad karbantartásához, felújításához

FLORTEX® 120

Fekete, polipropilén tűnemezelt és hőkötött anyag, megfelelő talajtakarásra, valamint kertészetben való felhasználásra. Biztosítja a levegő szabad áramlását, a víz - és tápanyagok mozgását. Véd a napfénytől és gyomosodás ellen. Elősegíti a növényeid növekedését, mert nedvesen és hűvösen tartja a talajt és vízáteresztő. Könnyen vághatod és beépítheted, tartós és rugalmas, csepegtető öntözés alkalmazásakor is használhatod. Alkalmas fatörzseid védelmére ezen kívül erős szél ellen is megvédi növényeidet, palántáidat.

FELHASZNÁLÁSA

Talajtakaráshoz, gyomosodás elleni védelem, gyomírtáshoz

Feliratkozom