Kérdése van? Hívjon minket! +36303732828

Cégünkről

Mivel foglalkozunk?

Szenvedélyünk a geoműanyagokkal történő talajerősítés: kert- és parképítés, támfalépítés, rézsűvédelem, altalajstabilizáció. Autópálya- út- és vasútépítésektől kezdve privát beruházások igényeinek rugalmas kiszolgálásáig.

Kínálatunkban elsősorban európai gyártók kiváló minőségű termékei találhatóak meg. A webshop-on a cégünk által forgalmazott termékek közül a legkeresettebbeket találja. Célunk, hogy megkönnyítsük a megfelelő termék kiválasztását. Amennyiben műszaki segítségre vagy egyéb geoműanyagra lenne igénye, várjuk megkeresését!

 

1

 

Tanácsadás, tervezés, kivitelezés

Mondja el nekünk ötletét, és mi megkeressük Önnek az optimális megoldást, tervezéstől a kivitelezésig!

A tapasztalt, innovatív mérnöki háttér segítségével támfalak, gabion kerítések, rézsűvédelmi megoldások, halastavak, zöldtetők, focipályák, hulladéklerakók kivitelezésében is örömmel állunk az Önök rendelkezésére!

Tapasztalatunk

Az elmúlt több mint 20 évben sikeresen működő speciális kivitelező cégként működtünk. Dolgozunk autópálya-, út- és vasúti kivitelezésen, és privát beruházásokon is. Sikerünket elsősorban az ügyfélelégedettségnek, a kiemelkedő mérnöki tudásnak, innovativitásnak és a hatékonyságnak köszönhetjük.

 

1

 

A SOLIDEX Mérnöki és Szolgáltató Kft-t 2015-ben alapítottuk a több mint 20 éves múltra visszatekintő Gradex Kft. kereskedelmi partnereként.

Miért webshop?

Annak érdekében, hogy megkönnyítsük a rézsűállékonysági problémával küzdő, puha altalajjal szembesülő, vízzárást biztosítani vagy egyszerűen különböző anyagfajtákat egymástól elválasztani kívánó vásárlókat, a 21. századi ugródeszkára állva létrehoztuk a webshopunkat. Az otthon kertészkedőktől kezdve a sajátkezűleg kivitelezőkön keresztül a kereskeskedőkön át a vállalkozókig mindenkinek segíteni szeretnénk a megfelelő termékek megtalálásában.

 

1

 

Az internet ma már egy megbízható eszköz a vásárlások megvalósításra. Úgy gondoljuk az építőiparon belül a geoműanyagok egy méltatlanul elhanyagolt szektor, melyet szeretnénk széles körben megismertetni partnereinkkel és egy klikkeléssel elérhetővé tenni a megoldást. Továbbá szeretnénk a geoműanyagok hatalmas előnyeit kihasználni, melyekkel a kivitelezést költséghatékonyabbá, és hosszú távon kiváló minőségben élvezhetővé teszik a műszaki megoldásokat.

A gyártók folyamatosan fejlesztik, újítják meg kínálatukat, mely lehetőséget teremt a geoműanyagok még hatékonyabb felhasználására, melyekkel webshopunkat naprakészen tartjuk.

Várjuk megkeresését!

Nem számít, hogy tanácsot kér, egy terméket vagy egy teljes kivitelezést rendel, várjuk megkeresését!

Tisztelettel:
Szengofszky Noémi
ügyvezető

Feliratkozom