Kérdése van? Hívjon minket! +36303732828

Acélhálós zöld támfal
Acélhálós zöld támfal

Acélhálós zöld támfal

Az alkalmazott georácsok visszahajtásával, összefűzésével meredekebb akár 90 fokos hajlású támfalak is építhetőek úgy, hogy a homlokfelület növényzettel beültethető.Ebben az esetben a beépített acélháló sablonok csupán "bennmaradó zsaluként" funkcionálnak.
Rendkívül költséghatékony megoldás építésük környezetkímélőbb a hagyomásos megoldásoknál.

Előnyük:

belsőleg stabilizáltak
csökkentik az elhaladó forgalom zaját
csökkentik helyszíni anyagok elszállításának mennyiségét
biztosítják a felszíni erózió megelőzését
gyors építést tesznek lehetővé
biztonságos megoldás

 
 
Kérj egyedi ajánlatot
Kérj egyedi ajánlatot
Szállítás: érdeklődjön kollégánknál
solidex.hu
Kérdése van?

Szakértőnk készségesen áll rendelkezésére!
+36 30 373 28 28

Acélhálós zöld támfal leírása

Amikor meredek rézsűfelületet akarunk megtámasztani, támfalat kell építenünk. A hagyományos súlytámfalak kőből és betonból készülnek, a szögtámfalak pedig általában vasbetonból készülnek. A korszerű vasalt talaj támfalak talajból készülnek melyet műanyag georácsokkal erősítünk meg.
Általában elmondható, hogy a hagyományos és a korszerű támfalak esetén az 1-1,20 m magas támfalakig nem kell támfaltervet készíteni, de ezen magasság felett minden esetben tervezés szükséges.
Amennyiben nem megfelelő szakértelemmel tervezzük és építjük a támfalakat, veszélyeztetheti szeretteink és vagyontárgyaink épségét.
A georáccsal épített talajtámfalakkal jelentős költséget spórolhatunk meg, a hagyományos kőből vagy vasbetonból épített falakhoz képest.
Többféle homlokfelület közül választhatunk, attól függően, hogy mi illeszkedik legjobban a környezetbe: növényesített támfal, gabion fal, kiselemes vagy nagyelemes beton homlokfelületű támfal.
Ezeket a támfalakat több, mint 25 éves tapasztalattal rendelkező szakértőink a tervezéstől a kivitelezésig biztosítják az Ön részére.
Adatok
Cikkszám
56160001
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Tekintse meg legújabb referenciáinkat
solidex.hu
2023 / február

Gabion támfal, geocella, aszfaltrács

solidex.hu
solidex.hu
További referenciák »
Feliratkozom