Kérdése van? Hívjon minket! +36303732828

Növényesített Terramesh gabion támfal

A Növényesített Terramesh® támfal esztétikus és környezetbe illő növényesített felületet biztosít mindamellett, hogy egy kiemelkedően biztonságos megoldást nyújt még magas támfalak esetén is.

A támfalak alkalmazási lehetőségei:
- biztonságossá teszik a meredek rézsűket-lejtőket
- megnagyobbíthatjuk vele telkünket
Kérj egyedi ajánlatot
Kérj egyedi ajánlatot
Szállítás: érdeklődjön kollégánknál
solidex.hu
Kérdése van?

Szakértőnk készségesen áll rendelkezésére!
+36 30 373 28 28

Növényesített Terramesh gabion támfal leírása

A Terramesh® termékcsalád különböző burkolati lehetőségeket tartalmaz mechanikusan stabilizált földszerkezetek (MSE) és megerősített rézsűk (RSS) építéséhez.

Előre összeszerelt, dupla sodrott dróthálóból készült egységekből áll (8×10-es típus), amelyek a munkaterületre érkezéskor összeszerelésre készen állnak. A georács megerősítés, és a burkolat egyetlen összefüggő hálólemezből áll, így a helyszínen nincs szükség vágási műveletekre.

A Terramesh® egységeket kiváló minőségű acélhuzalból gyártják, amely a 120 éves tervezési élettartam biztosítása érdekében további polimer bevonattal (Polimac) van ellátva.

A PoliMac a forradalmi bevonat, amely ellenáll a legagresszívebb környezeti körülményeknek is, ami nagymértékű teljesítménynövekedést eredményez. A PoliMac biztosítja a következőket:
10x-es kopásállóság
2x-es ellenállás a kémiai agresszióval szemben
4x-es teljesítmény hideg időben
4x-es ellenállás az UV-sugarakkal szemben

A Terramesh® Polimac® bevonatú acélból készült, 8x10 típusú, duplán sodrott, hatszögletű, szőtt acélhálóból készült egységek.
Drótból készült, ferde növényzettel ellátott, megerősített talajszerkezetek építésére használják. A gyártásuk megfelel a CPR - 305/2011-es építési termékrendeletnek és az EN 10223-3 szabványnak.
Adatok
Cikkszám
56040049
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Tekintse meg legújabb referenciáinkat
solidex.hu
2023 / február

Gabion támfal, geocella, aszfaltrács

solidex.hu
solidex.hu
További referenciák »
Feliratkozom